Månadens ord

  • Communication breakdown
    Holy Scripture relates that Jesus healed many blind, deaf, and mute people. This is something He...

Senaste nytt på nak.org

Nyapostoliska kyrkan i Sverige
Musikgudstjänst PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2010-09-20 15:01

Söndagen den 26 september hålls en särskild musikgudstjänst i Stockholms församling. Gudstjänsten börjar som vanligt kl. 10.00 och kommer innehålla en extra stor del musik i form av orkester, barnkör och ungdomskör!

Gudstjänsten är som vanligt öppen för alla så alla är hjärtligt välkomna till denna särskilda festgudstjänst!

 
Ungdomshelg längs Svartälven PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2010-06-23 21:15

Helgen 12-13 juni samlades ungdomar från Stockholm och Göteborg för att tillsammans paddla längs Svartälven i Värmland! Rutten startade vid Älvsjöhyttan och gick längs Svartälven ner till Silvergruvan. Hela lördagen följdes vi åt av regnet som inte ville ge sig, men trots allt var det idel glada miner och alla hade hopp om bättre väder.

Vi övernattade vid en rastplats efter ca 14 km paddling där vi kunde grilla tillsammans och dela gemenskapen runt lägerelden med sång, musik och samtal. Kvällen avslutades med ett kvällsdopp av de allra modigaste.

På söndagsmorgonen kunde vi uppleva en gudstjänst i det fria, utan regn. Därefter återstod att paddla 7 km till sista målet, upptagningsplatsen, och vi gladdes alla över att äntligen få uppleva lite sol! Väl framme kunde vi tillsammans äta lunch, ta avsked av varandra och därefter påbörja färden hemåt.

Tack alla som var med, och vi ser redan fram emot nästa års paddling!

Klicka här för att se bilder från helgen!

 
Störningar på hemsidan PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2010-04-12 20:01

Den senaste tiden har vi haft problem med denna Internetsida och många av er som sökt sig hit har tyvärr mötts av en felaktig sida som saknade många länkar och sidor. Problemen är nu åtgärdade och vi hoppas att Ni som besöker denna sida återigen kan komma åt all den information ni söker.

Tack för ert tålamod!

 
Pingstkonsert i Sydafrika PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2010-05-01 17:43

Lördagen den 22 maj framför den Nyapostoliska kyrkan i Sydafrika en konsert i Kapstaden. Denna konsert direktsänds till våra kyrkor i Stockholm och Göteborg. Konserten börjar kl 17.00 och alla är hjärtligt välkomna att delta i denna speciella musikupplevelse!

Läs mer om konserten här!

På efterföljande söndag den 23 maj direktsänds även Pingstgudstjänsten ledd av vår Stamapostel, som vid sin sida har 350 apostlar, från Kapstaden. Den direktsänds till Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö församlingar och börjar kl. 10.00. Hjärtligt välkomna!

Läs mer om Pingstgudstjänsten här!

Pingstlogotyp

Senast uppdaterad 2010-05-01 17:50
 
Familjehelg i Vägsjöfors 2010 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2010-02-17 08:36

Den 28-31 januari var det dags igen för vår årliga familjehelg i Vägsjöfors! Vi bodde som tidigare år i Vägsjöfors Herrgård och var trossyskon från de olika församlingarna runt om i landet. Temat för helgen var "Gemenskap som innesluter", att bygga en gemenskap där alla är välkomna och mer än så, ska känna sig älskade och uppskattade!

På fredagen och lördagen åkte vi skidor i Branäs skidanläggning, samma plats som förra året, och det märktes att många nu blivit duktigare på skidåkningen! Korvgrillning vid backen blev det också, även om det på lördagen var så kallt (-18 på toppen!) att många fick sitta inne i värmestugan så var humöret på topp!

Under torsdagens kvällar träffades vi i jordkällaren där vi kunde samtala om tron och de upplevelser vi gjort under dagen samt sjunga tillsammans. Alla vi som varit där minns gärna den underbara atmosfären och den frid som präglade stunderna där.

På söndagen fick vi även möjlighet att fira Gudstjänst tillsammans i den mysiga och andaktsfulla samlingslokalen i Herrgården.

Här kan ni se bilder från denna helg ( tack Daniel Rudolph!): http://galleriet.nyapostoliskakyrkan.se/#1.0

Senast uppdaterad 2010-04-12 19:57
 
« FörstaFöregående1234567NästaSista »

Sida 5 av 7