Månadens ord

  • Conflict studies
    Many people lack inner peace. They have no peace in their hearts. Everyone has likely had such a...

Senaste nytt på nak.org

Nyapostoliska kyrkan i Sverige
Skidåkning i Branäs! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-02-01 13:07

Den 22-25 januari var det dags för den årliga skidåkningshelgen i Vägsjöfors. Trossyskon och gäster från runt om i landet samlades där för gemenskap i tron, andakter i stillhet, skidåkning i Guds vackra natur och en avslutande gudstjänst i det vackra kapellet. Detta år var det skidåkning i det något brantare Branäs jämfört med tidigare år då utmaningen var Hovfjället.

Under dessa helger ledsagas deltagarna alltid av ett tema för vistelsen tillsammans. För två år sedan hade vi "Gud förmår allt!", förra året "Alltid älskad!" och i år var temat "Herren är alltid med oss!". Och detta fick vi uppleva under hela helgen, även om några av oss gjorde illa sig under skidåkningen var det inget allvarligt, glädjen och kärleken till varandra genomlyste allt!

Vi vill passa på att tacka Vägsjöfors herrgård med omnejd för gästvänligheten och det fina boendet! Tack även alla trossyskon som hjälpte till att göra helgen till en oförglömlig upplevelse!

Vi hoppas att inom kort kunna publicera några bilder av helgen.

Herren är alltid med oss!

Senast uppdaterad 2009-02-04 08:25
 
Ny webbsida! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2008-12-06 22:10

Äntligen har vi fått en ny hemsida för vår kyrka i Sverige! De nya sidorna innehåller mer information om oss och vår tro och vår aktivitet i landet och i övriga världen samt kontaktinformation om var våra kyrkor finns. Givetvis hoppas vi också att ni tycker om det nya ansiktet som sidorna fått!

 

Välkommen!

Senast uppdaterad 2009-02-01 12:59
 
Församlingsdagar i Munkaskog PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2008-09-03 12:18

Den 28-31 augusti var trossyskon och gäster från landets alla församlingar samlade i Munkaskog strax norr om Jönköping för att uppleva gemenskap och glädje tillsammans. Under dagarna fanns tid för samtal om tron, sångstunder och även en hel del fritidsaktiviteter såsom lekar och promenader. Glädjen var stor i allas hjärtan och särskilt gladde besöket av vår Apostel Eckehard Krause som tillbringade helgen tillsammans mitt ibland oss. Helgen avslutades med en Gudstjänst i stora salen ledd av vår Apostel.

I bildgalleriet kan ni ta del av bilder tagna från trossyskonen under helgen!

 
« FörstaFöregående1234567NästaSista »

Sida 7 av 7