Månadens ord

  • Communication breakdown
    Holy Scripture relates that Jesus healed many blind, deaf, and mute people. This is something He...

Senaste nytt på nak.org

Skidåkning i Branäs! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-02-01 13:07

Den 22-25 januari var det dags för den årliga skidåkningshelgen i Vägsjöfors. Trossyskon och gäster från runt om i landet samlades där för gemenskap i tron, andakter i stillhet, skidåkning i Guds vackra natur och en avslutande gudstjänst i det vackra kapellet. Detta år var det skidåkning i det något brantare Branäs jämfört med tidigare år då utmaningen var Hovfjället.

Under dessa helger ledsagas deltagarna alltid av ett tema för vistelsen tillsammans. För två år sedan hade vi "Gud förmår allt!", förra året "Alltid älskad!" och i år var temat "Herren är alltid med oss!". Och detta fick vi uppleva under hela helgen, även om några av oss gjorde illa sig under skidåkningen var det inget allvarligt, glädjen och kärleken till varandra genomlyste allt!

Vi vill passa på att tacka Vägsjöfors herrgård med omnejd för gästvänligheten och det fina boendet! Tack även alla trossyskon som hjälpte till att göra helgen till en oförglömlig upplevelse!

Vi hoppas att inom kort kunna publicera några bilder av helgen.

Herren är alltid med oss!

Senast uppdaterad 2009-02-04 08:25
 
Kommentarer (1)
Vilken fin helg!
1 2009-02-01 20:16
Jenny Garcia
Vi hade en jättefin helg! Det snöade och var några minusgrader och alla blev jätteduktiga med skidåkningen! Gemenskapen genomsyrades av kärleksfull vänskap, vi hjälptes åt vid köket, grillen, i backen och vid slutstädningen! Tack alla för att ni var där!

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Ämne:
Kommentar:
  Ordet för bekräftelse. Endast små bokstäver utan mellanslag.
Bekräftande av ord: