• Isolation
    Differences among human beings can be very enriching and fruitful. The diversity arising from the...

Församlingsdag i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator
2011-06-08 20:05

Söndagen den 5 juni samlades trossyskon från Stockholms församling med omnejd efter Gudstjänsten för att vara tillsammans på kyrkans tomt på Svandammsvägen 28. Partytält hade byggts upp, stolar och bord ställts på plats och en stor grill fanns beredd och solen sken över hela samvaron och skapade en fin inramning. På tomten hade det även ordnats med lekar för stora och små och runt kvarteret kunde man även gå tipspromenad. Det blev även sånger och många samtal tillsammans och stämningen var fantastisk! Vi tackar Gud för det fina vädret och den fina gemenskapen som vi alla kunde njuta av!

Vår suveräne fotograf och trosbroder Sergio tog väldigt fina bilder som finns att beskåda här. Stort tack till alla er som hjälpte till med mat, bakning, lekar, tipspromenad, sång, glädje och gemenskap!

Senast uppdaterad 2011-06-08 20:09