• Isolation
    Differences among human beings can be very enriching and fruitful. The diversity arising from the...

Två apostelbesök i augusti PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator
2015-08-03 08:23

VårhagaI augusti får församlingen i Stockholm besök av vår distriktsapostel Rüdiger Krause som leder gudstjänsten den 16 augusti. Vi gläds åt besöket och den välsignelse som Gud låter oss komma till del genom detta, och alla är hjärtligt välkomna. Gudstjänsten börjar kl 11.00.

Helgen därefter, 21-23 augusti, samlas ungdomarna i Sverige i Vårhaga utanför Göteborg för att umgås med varandra, dela glädje, upplevelser och tron med varandra och bara ha det trevligt tillsammans! Till Vårhaga kommer också vår apostel Jörg Steinbrenner och vi gläds åt denna fantastiska möjlighet att ta del av den välsignelse som Gud skänker oss genom honom.

På söndagen 23 augusti firar vi även Gudstjänst på gården i Vårhaga och Vänersborgs församling är särskilt inbjuden till denna Gudstjänst då ordinarie Gudstjänst i Vänersborg utgår.

Senast uppdaterad 2015-08-03 08:55