Konfirmation i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator
2009-04-09 12:14

På Palmsöndagen den 5 april fick vi i Stockholms församling besök av vår apostel Krause. I gudstjänsten fick vi uppleva hur Natalie Segerberg och Jessica Larsén Tisäter konfirmerades av aposteln och många släktingar och vänner till både Natalie och Jessica deltog i gudstjänsten. Under gudstjänsten framförde ungdomskören flera sånger som de övat inför den Europeiska ungdomsdagen nu i maj, vilket skapade en fin ungdomlig inramning.

Efter gudstjänsten dukades det upp bord och bjöds på lunch och kaffe med fika, och alla gäster fick tillfälle att gratulera konfirmanderna och även få en pratstund med vår apostel.

Nu är vi inne i Stilla veckan och vi från den Nyapostoliska kyrkan passar på att önska alla besökare en välsignad Påskhelg! Välkomna till våra Gudstjänster på Långfredagen kl. 10.00 och Påskdagen kl. 10.00!