• Without words
    What a shame—yet another minister is retiring. And this one really had something to say! No one...

Familjehelg i Vägsjöfors 2010 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia
2010-02-17 08:36

Den 28-31 januari var det dags igen för vår årliga familjehelg i Vägsjöfors! Vi bodde som tidigare år i Vägsjöfors Herrgård och var trossyskon från de olika församlingarna runt om i landet. Temat för helgen var "Gemenskap som innesluter", att bygga en gemenskap där alla är välkomna och mer än så, ska känna sig älskade och uppskattade!

På fredagen och lördagen åkte vi skidor i Branäs skidanläggning, samma plats som förra året, och det märktes att många nu blivit duktigare på skidåkningen! Korvgrillning vid backen blev det också, även om det på lördagen var så kallt (-18 på toppen!) att många fick sitta inne i värmestugan så var humöret på topp!

Under torsdagens kvällar träffades vi i jordkällaren där vi kunde samtala om tron och de upplevelser vi gjort under dagen samt sjunga tillsammans. Alla vi som varit där minns gärna den underbara atmosfären och den frid som präglade stunderna där.

På söndagen fick vi även möjlighet att fira Gudstjänst tillsammans i den mysiga och andaktsfulla samlingslokalen i Herrgården.

Här kan ni se bilder från denna helg ( tack Daniel Rudolph!): http://galleriet.nyapostoliskakyrkan.se/#1.0

Senast uppdaterad 2010-04-12 19:57